Help Tool

De Holoday Regels

De Holoday Regels zijn huisregels waar iedereen in Holoday zich aan moet houden, wie zich hier niet aan wil houden is daarom niet welkom op Holoday en kan zelfs verbannen worden.

De Holoday Regels:
● Je mag geen andere spelers pesten of lastigvallen en je mag je niet agressief of gewelddadig gedragen.

● Je mag geen wachtwoorden, Diamanten of Meubi stelen van andere spelers, of websites maken en/of adverteren waarop of waarmee andere spelers bestolen kunnen worden.

● Je moet je wachtwoord en persoonlijke gegevens geheimhouden en nooit proberen deze gegevens van andere spelers uit te vinden.

● Je mag je Holoday-account niet weggeven, verkopen of ruilen - of proberen Holodaymeubels en Diamanten te (ver)kopen voor geld of andere waarde-artikelen zoals paypal of pay-safe-cards.

● Je mag geen accounts, wachtwoorden of andere inloggegevens van andere websites weggeven, verkopen of ruilen voor Holoday-meubels, geld of andere waarde-artikelen zoals paypal of pay-safe-cards.

● Je mag je niet bezighouden met seksuele spelletjes of gesprekken - en geen seksuele uitnodigingen doen of op dat soort uitnodigingen ingaan.

● Je mag geen scripts of software gebruiken of aanbieden om Holoday te betreden, verstoren of te veranderen of om meubels te verstoren, verdubbelen of te veranderen..

● Je mag je niet voordoen als een medewerker van Holoday of één van haar partnerwebsites zoals de Holoday Radio.

● Je mag geen Facebook/Instagram/Snapchat/Discord of andere social media weggeven of vragen aan andere Holoday spelers.

● Het is niet toegestaan om eigen gemaakte websites, forums, chats of (discord)servers te adverteren en/of op te zetten welke spelers buiten de Holoday Hotel website moeten bezoeken. Ook niet als deze bedoeld zijn voor zogeheten Holoday Bedrijven.

Onthoud dat een overtreding in een virtuele wereld net zo strafbaar is als een overtreding in het echte leven!

Waarom zijn de Holoday Regels er?
Mensen komen op Holoday om te ontspannen, wat rond te hangen en om nieuwe vrienden te maken in een fijne, maar bovenal veilige omgeving. De Holoday Regels helpen deze fijne en veilige omgeving te behouden.

Wat moet ik doen als iemand de Holoday Regels overtreedt?
Als je ziet dat iemand de regels overtreedt en je voelt je hier niet prettig bij, negeer deze Holoday dan eerst door de negeer-functie te gebruiken. Hiermee kan je niet meer zien in jouw scherm wat diegene zegt. De negeer-functie gebruik je bij uitschelden, mild vloeken en allerlei andere dingen die je simpelweg niet prettig vindt. Wanneer een gesprek daadwerkelijk beledigend, haatvol of racistisch is, of wanneer het bedreigend op je overkomt, klik dan op 'help' rechts bovenin je scherm. Je geeft de Holoday dan aan bij ons moderatie team, vervolgens verlaat je de ruimte of zet je de Holoday alsnog op 'negeren'.

Daarnaast heeft een Holoday medewerker te allen tijde het recht om het bieden van hulpverlening te weigeren indien je het Holoday reglement schendt of op enig andere wijze de orde verstoort.

Wat gebeurt er als ik de Regels overtreed?
Dat kan je maar beter niet proberen, want de gevolgen zijn dat je gewaarschuwd, gekickt of zelfs verbannen kunt worden uit het Hotel!

Waarom zie ik soms 'LOBI' verschijnen?
Dit is onze taalfilter en zorgt ervoor dat nare woorden automatisch worden gefilterd. Het taalfilter haalt scheldwoorden en seksistische woorden weg nog voordat ze in je scherm kunnen komen. Ook email adressen en telefoonnummers worden geblokkeerd. Al deze woorden worden vervangen door 'LOBI' en dit werkt ook bij Gastenboeken, plakbriefjes en bij allerlei andere manieren om berichtjes te sturen.

Wat gebeurt er als ik het taalfilter omzeil?
Dan loop je een grote kans verbannen te worden uit het Hotel!

Holoday Staff kan naar eigen inzicht modereren
Niets is perfect, dat geldt ook voor deze lijst met regels. Eventuele loopholes worden niet getolereerd. We kunnen alles modereren dat niet op deze lijst staat, maar wat we wel ongepast achten. Gebruik je gezonde verstand en zorg ervoor dat je begrip toont wanneer een personeelslid probeert om op Holoday Hotel een rustige en veilige omgeving te behouden.


Holoday Hotel behoudt zich het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.